Casali del Toppello

Appartement Leccino

2 Personen / 1 slaapkamer / 1 badkamer / 40m2

Appartement Leccino heeft een groot terras met schaduwrijke cipressen en uitzicht over de wijngaard. Leccino heeft een woonkeuken met kitchenette en tv, waarbij de houten balken aan het plafond herinneren aan het verleden, slaapkamer met een tweepersoonsbed en badkamer met douche, wc en bidet.

Algemeen: Het appartement is volledig ingericht, de slaapkamer is voorzien van het benodigde linnengoed en de badkamer van handdoeken. Het bedlinnen wordt wekelijks verschoond. Er zijn voldoende handdoeken, maar indien nodig kunt u deze wassen in de aanwezige wasmachine.Het gemeenschappelijk zwembad heeft een ruim zonneterras met ligbedjes en parasols.

Agriturismo Casali del Toppello is gelegen in de heuvels van Trasimeno, op 350 meter boven zeeniveau tussen de wijngaarden en olijfbomen dit zorgt voor een serene en ontspannen omgeving.
Het agriturismo ligt op een heuvel met 27 hectare grond en meer dan 1700 olijfbomen en verschillende wijngaarden met: Sangiovese, Merlot en Cabernet. Het grote zwembad 14 x 5m ligt op een panoramische plek met uitzicht over de vallei, waar de velden en de bomen van kleur veranderen afhankelijk van het seizoen.

 

 

Casali del Toppello, appartement Leccino
Casali del Toppello, appartement Leccino
Casali del Toppello, appartement Leccino
Casali del Toppello
Casali del Toppello, vakantiehuizen
Casali del Toppello, Umbrie
Casali del Toppello, Perugia

Prijzen appartement Leccino (2 +1P)

 

Faciliteiten

✓ Parkeren op eigen terrein
✓ Internet / WIFI
✓ Zwembad met ligbedden
✓ Wasmachine
✓ Handdoeken en bedlinnen
✓ Huisdieren in overleg

Vakantiewoning Casali del Toppello

Actuele beschikbaarheid appartement Leccino (2p)

Is uw gekozen appartement bezet ?


Bekijk de bezetting van de overige appartementen van Casali del Toppello

Casali del Toppello, Trasimenomeer